Υπογραφή σύμβασης εκπόνησης μελέτης και επίβλεψης της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου Πρωταρά στον δήμο Παραλιμνίου στην Κύπρο

Σήμερα, υπογράφτηκαν τα συμβόλαια σχετικά με την παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών, αναφορικά με την εκπόνηση μελέτης και την επίβλεψη της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου Πρωταρά.

Η εταιρεία μας ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ, υπέγραψε 2 σύμβασεις με τον Δήμο Παραλιμνίου για την εκπόνηση μελέτης και επίβλεψη της καταστασκευής που θα περιλαμβάνει το παραλιακό πεζόδρομο Πρωταρά του Δήμο Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση «σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου μεταξύ του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και εκπροσώπου της εταιρείας ΗΛΙΔΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί Ανώνυμος Τεχνική Εταιρεία μελετών, με δ.τ. ΗΛΙΔΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε., υπογράφηκαν τα συμβόλαια για παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών αναφορικά με την εκπόνηση μελέτης και την επίβλεψη της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου Πρωταρά φάση Δ’ και Ε’ φάση».

Στην υπογραφή των συμβολαίων ήταν παρόντες ο Πρόεδρος και Μέλη της Επιτροπής Έργων καθώς και ο Δημοτικός Γραμματέας.

Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει επίσης ότι «η Δ’ φάση αρχίζει από την Μαρίνα Παραλιμνίου και τελειώνει στη γραμμή αντιπαράταξης ενώ η Ε’ φάση αρχίζει από την παραλία ‘’Βάλη του Ξενή’’ μέχρι τον “Κόννο”.

Δημοσιεύματα για την υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης και επίβλεψη της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου Πρωταρά στον δήμο Παραλιμνίου στην Κύπρο.

https://www.aftodioikisi.com.cy

https://www.kathimerini.com.cy